Art of Breathing

“Ik zou zeggen doen. Het levert ieder mens zoveel moois op! Deze training heeft mij zoveel gebracht. De focus waardoor ik mij kan richten op 1 ding tegelijk te doen. De rust in mij zelf te voelen. Waar ik lang naar op zoek ben geweest. Hierdoor elke dag met veel plezier en enthousiasme mijn werk kan doen voor VIVO. Daarnaast de zorg voor mijn gezin en lekker kunnen sporten in mijn vrije tijd” Claudia

Sinds 2014 ben ik als teacher actief voor de Stichting Art of Living.

Art of Living, opgericht in 1981 door Sri Sri Ravi Shankar, is een educatieve, humanitaire NGO (Non-Governmental Organisation) zonder winstoogmerk, die zich bezighoudt met stress-management en serviceprojecten. De organisatie is actief in meer dan 155 landen.

Alle programma’s worden aangestuurd door Sri Sri’s filosofie van vrede: “Als we geen stressvrije geest en geweldloze samenleving hebben, kunnen we geen wereldvrede bereiken.” Om mensen individueel te helpen om van stress af te komen en innerlijke vrede te ervaren, biedt Art of Living stressbestrijdingsprogramma’s met ademtechnieken, meditatie en yoga. Deze programma’s hebben miljoenen mensen geholpen om stress, depressie en gewelddadig gedrag te overwinnen.

Zelf bied ik The Art of Breathing in Middelburg aan, een cursus die helpt om stress te reduceren en vitaliteit te verbeteren. Op 19 juni 2020 start er weer een cursus, je kunt je via deze link inschrijven. Kun je niet in juni? Op 9 oktober is er nog een, via deze link. Wil je eerst nog wat meer informatie hebben, neem gerust contact met me op en ik beantwoord met liefde je vragen.

Ik voel me dankbaar dat ik deel uitmaak van een organisatie die een positieve bijdrage levert aan de wereld en aan het leven van talloze individuen. Hierdoor blijf ik geïnspireerd en gemotiveerd om deze waardevolle levenswijsheid door te geven.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.