Reacties

De Marmatherapie van Suzanne is een heel rustgevende en lichtedrukpuntmassage. Na afloop voelde ik dat er in mijn lichaam vanalles in beweging kwam, dus het heeft zeker ook na debehandeling nog effect. Een bijzondere ervaring!

Jolanda

Ik heb gisteren voor de tweede keer de Marmatherapie gehad van Suzanne en weer de diepe ontspanning ervaren die in tijden van drukte zorgen voor een stukje ont-stressen. Suzanne is professioneel en bovenal een zeer oprecht en fijn mens. Het voelt als een kadootje aan mijzelf en ik kan het iedereen aanraden zichzelf dit te gunnen!

Inge

Een Marma-behandeling van Suzanne is voor mij een mooie en bijzondere ervaring geweest. In een sfeervolle ruimte werd ik, met rustgevende muziek op de achtergrond, zeer professioneel behandeld. Suzanne neemt alle tijd, straalt veel rust uit en legt ontspannen uit wat er gaat gebeuren. En daar mag je je helemaal aan overgeven. Ik voelde me heel welkom en heb heerlijk kunnen ontspannen tijdens de behandeling. Vol (stromende) energie ging ik naar huis en ik kan het van harte aanbevelen om een dergelijke behandeling bij Suzanne te gaan beleven.

Pim

Suzanne is enthousiast en gedreven. Daarnaast zorgt ze goedvoor zichzelf en anderen. Ik ken haar via Art of Living waar zij deopleiding tot marma practicioner volgde. Ik heb enkele marmabehandelingen bij haar gehad en beveel haar ten zeerste aan.Heel ontspannend en weldadig.

Margreet

Meerdere keren heb ik op de tafel gelegen. Elke behandeling is een bijzondere ervaring. Persoonlijk kom ik tijdens de behandeling in totale ontspanning, wat mij zelden gebeurd. Na de behandeling ervaar ik meer energie en is mijn hoofd tot rust gekomen.
Dus zeker ook een aanrader voor de man…! Suzanne ga zo door!

Chris

Bijzondere ervaring, de Marma massage! Zo’n diepe stilte heb ik nog niet eerder ervaren. Helemaal ontspannen en in nieuwe verbinding gekomen met de stilte in mezelf. Dankjewel Suzanne! Prachtig werk doe je. Geef het door!!

Nanda

Gisteren bij Suzanne geweest voor een overheerlijke Marma behandeling. (Mijn darmpjes waren ook hoorbaar blij.) Ik geniet nog steeds!

Renee

Ik wil graag een offerte of advies

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.