The Lab of Life

ACT NOW, BE FUTURE PROOF!

Nu GRATIS online sessies tot 1 juni

Voor jongeren van 12-18 jaar en volwassenen. 

“Online sessie Lab of Life gedaan bij Suzanne. Via een aantal stappen en vragen tot inzichten gekomen over energiegevende en energieslurpende activiteiten. Vervolgens met een heel praktisch plannetje afgesloten. Zeer zinvol. Dankjewel Suzanne!”

Wat is The Lab of Life?

The Lab of life is een samenwerking tussen gedragswetenschappers van de Radboud Universiteit Nijmegen en bedrijfskundigen met veel ervaring op het gebied van eHealth en vitaliteit. Zij ontwikkelden een persoonlijke vitaliteitstraining gericht op gedragsverandering. Vooral een natuurlijke menselijke weerstand tegen verandering belemmert daadwerkelijke gedragsverandering. The Lab of Life doorbreekt deze weerstand, gebruikmakend van de nieuwste wetenschappelijk bewezen psychologische technieken en mechanismen.

Voor wie is The Lab of Life training?

Voor iedereen die nu écht de omslag wil maken van willen naar doen. The Lab of Life focust op jouw persoonlijke effectiviteit. Ook is de training bij uitstek geschikt voor bedrijven die werken aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers. De training heeft een bewezen blijvend effect. Daarom geldt: geen resultaat? Geld terug!

Hoe werkt the Lab of Life training?

Je volgt 5 groepssessies van 2 uur. Een groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 12 personen. Ik geef de training zowel op basis van open inschrijving als in-company bij bedrijven. Ook is de methodiek in te zetten in een individueel coachtraject. Je gaat vooral zelf aan de slag met praktische opdrachten. Je vertaalt jouw individuele waarden en doelen naar praktische veranderacties. Je legt jouw doelen en strategie vast in een online omgeving die je ook na de training nog gebruikt. Lees meer over het trainingsprogramma in The Lab of Life brochure.

Wat zijn de voordelen van the Lab of Life?

  • Meer energie.
  • Gezonde werk-privébalans.
  • Lekkerder in je vel.

Ook werkgevers merken de resultaten bij medewerkers die de training volgden. Hun werknemers zijn aantoonbaar gemotiveerder, presteren beter en melden zich minder ziek. The Lab of Life is verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Onderzoekers houden de resultaten van de deelnemers bij. Het effect is opzienbarend. Bekijk hier de resultaten.

Wat maakt the Lab of Life zo praktisch toepasbaar?

  • Het gaat over jouw persoonlijke situatie.
  • Je werkt zelf actief aan blijvende effectiviteit.
  • Er is veel aandacht voor de werk-privébalans en dagelijkse bezigheden.
  • Je werkt in groepsverband; dat motiveert.

Wat zeggen deelnemers over de …

 Online Energy Boost training voor jongeren:

Ik vond het een heel goede les. Het heeft me meer inzicht in mezelf gegeven en het was een fijne ervaring. Je gaf duidelijk uitleg, maar toch op een heel ontspannen manier, zonder druk. Ik heb zin om aan de slag te gaan met mijn doelen! Maaike, 15 jaar

Het was een heel leuke les en ik heb veel geleerd. Bijvoorbeeld hoe je je energie over je dag kan verdelen en hoe je dat gaat aanpakken. Het was leerzaam en ik heb motivatie gekregen om mijn doel te bereiken! Tom, 13 jaar

Training voor volwassenen:

Ik vond het een fantastische training, ik heb erg veel geleerd van Suzanne en heb ook versteld gestaan van mijn eigen veerkracht.

Ik vond de training heel goed in opbouw. Elke sessie een stapje verder. Wel was ik blij met de ervaren coach Suzanne. Naast de tools uit het werkboek, kwam zij ook met praktische en zeer bruikbare tips.

Als heel positief! Het was intensief, zowel de training zelf als het feit dat deze elke twee weken plaatsvond. Maar na elke sessie stapte ik elke keer met nieuwe inzichten en positieve energie de deur uit.

De Impact

Een grote positieve impact omdat ik een aantal dingen om heb gegooid om meer energie te krijgen en me rustiger te voelen.

Het woord dat de training het best omschrijft: bewustwording. Ik ben bewuster in mijn handelen. Waar krijg ik energie van en wat lekt energie. Hoe zorg ik er vervolgens voor dat ik steeds bewust ben dat ik daar regie op pak.

Door de training ben ik veel meer bewust geworden van waar ik wel en waar ik geen energie van krijg en vooral: dat ik hier dus keuzes in kan maken. Ik ben zelf aan zet om dingen anders te benaderen en om ze juist wel of juist niet te doen. Of om nieuwe dingen te proberen. En dat geeft een stuk rust.

Trainer (Suzanne Wohrmann)

Een dikke 10!

Suzanne is TOP! Ik kan haar iedereen aanbevelen.

Heel goed! Suzanne leidde ons heel natuurlijk door de training. Meerwaarde zat hem in het feit dat ze op basis van het toelichten door ons van de antwoorden in de opdrachten extra doorvroeg. Zo konden we onze doelen en acties nog een stuk meer doorvoelen en concreter maken. Dat hielp heel goed om ze daarna ook daadwerkelijk toe te passen in het dagelijkse leven.

Aan de slag! Wanneer kan ik beginnen?

Wil je meedoen en deze training volgen? Neem geheel vrijblijvend contact met me op en ik licht het programma graag nader aan je toe. 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.