Reacties

Mindfull of mindful? Ik volgde de workshop Mindfulness Based Emotional Intelligence bij BusYness & Spiritualiteit. Door haar duidelijke uitleg, enthousiasme, eerlijkheid en positiviteit neemt Suzanne iedereen goed mee de oefeningen in, wat voor mij resulteerde in een goede beleving van Mind full naar Mindful! Dank je wel voor de fijne ontspannen avond!

Mo

Ik heb bij Suzanne de training Leren Mediteren gevolgd. De manier waarop Suzanne te werk gaat is vanuit haar eigen ervaringsdeskundigheid. Zij brengt haar kennis interactief en zeer vaardig over met een mooie balans tussen wetenschap en praktijk en BusYness en Spiritualiteit. Het ervaren van de kracht van de stilte in jezelf is iets dat ik iedereen toewens. Je gaat naar huis vol nieuwe inspiratie en met veel praktische handvatten, een helder plan en een goed begin.

Charlotte

Je bent n top teacher Suzanne en je waardevolle lessen over meditatie hebben me veel geleerd. Al dacht k dat mediteren wel gesneden koek voor me was😜😇 De bijbehorende filmpjes hebben me zeer geïnspireerd waardoor k nog enthousiaster m’n levensopdracht kan vervullen🙏😂 dank je zeer voor jouw inzet en inspiratie👌🍀🤸‍♂️❤️

Lisette

Ik heb de lessen met plezier gevolgd en zou er graag mee doorgaan! Heerlijk, ontspannend en leerzaam! Ook leuke interacties met de groep, goed geleid ook!

Gerry

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.