Over Suzanne Wohrmann

Hoi, welkom op mijn site!

Mijn naam is Suzanne en ik leef samen met mijn vriend en hond in het pittoreske Middelburg, Zeeland.

Een leven lang leren – dat is mijn motto. Ik ben namelijk altijd nieuwsgierig en wil mezelf continu ontwikkelen. En ik help graag anderen om ook te blijven ontwikkelen.

Ik verzorg trainingen en (team)coaching op het gebied van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, stressreductie en burn-out preventie. Ook verzorg ik de training Mindfulness Based Emotional Intelligence.
Hierbij maak ik gebruik van ademhalingstechnieken, yoga vormen, meditatietechnieken en hersenwetenschap.

Ik heb jarenlange ervaring in het trainen en coachen van individuen en groepen, wat ik vaak terug hoor is dat ik inspirerend en enthousiasmerend ben, kennis van zaken heb en authentiek ben.

Eigenlijk breng ik al heel mijn werkzame leven mensen in beweging, eerst als docente Bewegingsonderwijs en vanaf 2001 als trainer en coach.

Met mijn bedrijf BusYness & Spiritualiteit begeleid ik mensen op hún weg naar een gezonde geest in een gezond lichaam. Zo draag ik er aan bij om de wereld een mooiere plek te maken, op mijn eigen manier.

Suzanne in het kort

Naam: Suzanne Wohrmann
Geboren: 1969
Woonplaats: Middelburg
Opleidingen/cursussen: TLEX trainer, The Lab of Life trainer, Mindfulness Based Emotional Intelligence (MBE); Marmatherapeute; Teacher The Art of Breathing (Art of Living); Leergang Groepscoaching; Provocatief coachen.
Sterke eigenschappen: ik ben integer, respectvol, inspirerend en enthousiasmerend, doelgericht en daadkrachtig.

Ik wil graag een offerte of advies

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.