TLEX

Online Training Mind Matters

12, 13, 14 en 15 mei van 15.00u tot 17.00u via Zoom

Als zwaar licht voelt……

TLEX staat voor Transformational Leadership voor Excellence.

Deze unieke soft skills training rust je uit met krachtige hands-on oefeningen op het gebied van mindfulness, ontspanningstechnieken en ademoefeningen. Voor iedereen die persoonlijk leiderschap verder wil ontwikkelen en de regie wil hebben over zijn eigen leven.

Door het volgen van deze training

  • Versterkt je immuunsysteem en vitaliteit
  • Verhoogd je veerkracht: Je kan kalm, relaxed en gefocust blijven, zelfs in uitdagende situaties
  • Verhoogd je agility en productiviteit: Je bent in staat actief te blijven en te presteren, terwijl je een stap terug doet om vanuit innerlijke ruimte te beslissen
  • Verbeter je de samenwerking en de kwaliteit van je relaties

In deze uitdagende tijd waarin we leven, is het erg belangrijk een manier te vinden om gezond te blijven en je persoonlijke veerkracht en energie te managen.

In deze training leer je

  • Ademtechnieken om je volledige potentieel te bereiken vanuit een staat van ontspannen alertheid (FLOW), zelfs in uitdagende omstandigheden.
  • Mindfulness technieken en desktop yoga
  • Effectieve tools om je presence te verbeteren en spanning in je lichaam en geest te verlagen.
  • Ga je aan de slag met je werk-privé balans. Je besluit welke veranderingen eventueel nodig zijn en legt de basis hiervoor.
  • Word je je bewust van je mindset en hoe je reageert in uitdagende en stressvolle situaties door ervaringsleren. Zo kun je beter oordelen en reageren op veranderende situaties.

Ik geef de training zowel op basis van open inschrijving als in-company bij bedrijven. Er zijn al sessies mogelijk van anderhalf uur, tot meerdaagse trainingen, afgestemd op de behoefte.

De programma’s worden wereldwijd verzorgd bij (internationale) bedrijven, publieke organisaties, de topsport en universiteiten. Zoals bijvoorbeeld bij Coca Cola, Roche, Microsoft, The World Bank en American Express.

Wat maakt deze methodiek zo praktisch toepasbaar?

De oefeningen leiden tot verhoogde vitaliteit, stressreductie, verbeterde samenwerking en hogere productiviteit. Ze zijn direct en makkelijk toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Een werkboek geeft de nodige houvast na de training.

Enkele reacties van deelnemers:

“Onder de bezielende leiding van Susanne en haar collega Neringa, volgde ik de 2-daagse Tlex-training ‘Mind matters’; een fantastische training Mindfulness for Stress Management & Agile Leadership (tlexinstitute.com). Susanne is een warme en open persoonlijkheid. Op inspirerende wijze draagt zij zeer waardevolle kennis over, die ze ondersteunt met hele praktische oefeningen waarmee je direct aan de slag kunt, zowel thuis als op de werkvloer. En wat zijn die oefeningen effectief!! Geweldig om te ervaren!”

“I know Suzanne as a very integer and dedicated trainer who makes the difference in the areas of vitality, sustainable employability and stress reduction. The TLEX Mind Matters course with Suzanne has been a wonderful journey into the power of the SKY breathing technique. I can highly recommend TLEX Mind Matters if you want to discover how SKY can be transformative in reducing stress and improving your inner balance in work and life.” 

“Ik heb de TLEX training Mind Matters gevolgd bij Suzanne en heb de cursus als erg prettig ervaren. De energie en passie die Suzanne in de training stopt in combinatie met een erg duidelijke uitleg en onderbouwing van de ademhalingstechnieken, heb ik als bijzonder positief ervaren. Het geeft me handvatten om mijn stress-level eenvoudig naar beneden te brengen.”

Heb ik uw interesse gewekt of heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op en ik vertel u graag meer over de mogelijkheden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.